سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
نقش کتاب در آموزش و تربیت باید رکن اساسی باشد نه وسیله فرعی

حوزه/حجت الاسلام حسین آبادی گفت:ما در مرکز آموزش ۰۲ شهید انشایی، کتاب را نه به عنوان یک وسیله فرعی، بلکه به عنوان یک رکن اساسی در آموزش و تربیت در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش خبرگزاری حوزه ازاصفهان،حجت‌الاسلام محمد حسین آبادی، در بازدید از نمایشگاه کتاب به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره) که در مرکز آموزش و تربیت ۰۲ شهید انشایی برپا شده بود، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه، اظهار داشت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از مأموریت‌های اصلی سازمان عقیدتی سیاسی است. ما معتقدیم که کتاب، انسان‌ساز و جامعه‌ساز است و اگر سرباز با کتاب مانوس شود، حتماً در مسیر رشد اخلاقی، اعتقادی و حتی حرفه‌ای قرار خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: یکی از اولویت‌های ما در بخش فرهنگی و تربیتی، ایجاد انگیزه برای کتابخوانی میان کارکنان وظیفه است، با ایجاد فضاهای مناسب، معرفی کتاب‌های ارزشمند و برگزاری مسابقات فرهنگی، می‌توانیم رغبت به مطالعه را در بین جوانان ارتقاء دهیم.

رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش ۰۲ شهید انشایی در ادامه بر نقش محوری کتاب در تربیت سرباز طراز انقلاب اسلامی تأکید کرده و گفت: ما در مرکز آموزش ۰۲ شهید انشایی، کتاب را نه به عنوان یک وسیله فرعی، بلکه به عنوان یک رکن اساسی در آموزش و تربیت در نظر گرفته‌ایم. همان‌گونه که یک رزمنده برای آمادگی جسمی به تمرینات بدنی نیاز دارد، برای آمادگی ذهنی و روحی نیز باید با کتاب همراه باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم فرهنگ کتابخوانی را در دل نیروهای جوان نهادینه کنیم، قطعاً ارتشی هوشمندتر، مقتدرتر و مردمی‌تر خواهیم داشت. امروز سربازان ما باید اهل مطالعه، تحلیل‌گر و برخوردار از معرفت باشند. این همان مسیری است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره بر آن تأکید دارند.

نقش کتاب در آموزش و تربیت باید رکن اساسی باشد نه وسیله فرعی

نقش کتاب در آموزش و تربیت باید رکن اساسی باشد نه وسیله فرعی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha